Suggesties om te lezen

Stille tijd voor vrouwen - Een waardevol dagboek voor geestelijke groei
In de drukte van het leven, te midden van alle uitdagingen en verantwoordelijkheden die vrouwen dagelijks tegenkomen, is het van belang om een moment van stilte en bezinning te vinden. Voor vrouwen die op zoek zijn naar geestelijke overdenkingen, biedt het boek 'Stille tijd voor vrouwen' een waardevolle bron van inspiratie. Het boek is specifiek ontworpen om vrouwen te ondersteunen in hun geloofsreis, ongeacht de levensomstandigheden waarin ze zich bevinden.
Lees verder
Duik in de betekenissen van getallen in de Bijbel
Laat jezelf meeslepen in een fascinerende ontdekkingsreis door de wereld van getallensymboliek in de Bijbel. Dit kan met het boek 'Sprekende Getallen' van Ds. A. Schot. Hier wordt het thema getallen in de Bijbel namelijk prachtig onder de loep genomen.
Lees verder
Daniël: ontdek de inspirerende boodschap voor christenen in vreemde culturen
Het boek Daniël biedt een onschatbare bron van inspiratie voor christenen die zich in vreemde culturen bevinden. Het vertelt het meeslepende verhaal van Daniël, een jonge Joodse man die in ballingschap leeft in Babylon, waar hij geconfronteerd wordt met onbekende gebruiken en gewoonten. Zijn verhaal illustreert de universele waarheid dat Gods aanwezigheid niet beperkt is tot specifieke plaatsen of tijden. Daniël laat zien dat, zelfs te midden van een cultuur die God lijkt te negeren, Gods kracht en wijsheid boven alles uitstijgen.
Lees verder