Over Geloof-Digitaal

Digitaal verbonden in het geloof

Missie

Geloven in God is niet gebonden aan een vaste plaats. Het kan overal en op elk moment. Het digitale tijdperk biedt prachtige mogelijkheden voor christenen om online actief te zijn. Het wordt tijd dat we dit (meer) gaan gebruiken!


Geloof-Digitaal zorgt ervoor dat de brug tussen het christelijk geloof en de digitale wereld van vandaag wordt opgebouwd. Onze e-learning en e-books maken het eenvoudig voor iedereen om in contact te komen met Gods woord en Jezus te leren kennen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor verdieping in specifieke thema’s.

Ons team

Lucel Mulder

Lucel is geboren in Rouveen en woont nu samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Bruchem, gemeente Zaltbommel. Hij is lid van de Protestante Kerk in Nederland.

Op enig moment heeft Lucel een duidelijk besef gekregen van de tijdelijkheid en zin van het leven. Hij wil daarom een zinvolle bijdrage leveren aan de wereld op basis van zijn eigen kennis en ervaring. Dit heeft geleid tot het concept van Geloof-Digitaal waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.

Help je mee?

Geloof-Digitaal is altijd op zoek naar nieuwe films, video's, teksten en podcasts die een raakvlak hebben met onze missie. Heb jij onlangs iets moois gezien of gehoord? Laat het het dan zeker weten.

Elke relevante suggestie wordt beloond met 2 gratis webcam covers (zwart of wit) als dank voor het meedenken.

Laat van je horen!

Het logo van Geloof-Digitaal is een wereldbol met daaromheen een kring van nullen (0) en enen (1). Dit staat voor de huidige digitale wereld omdat alle digitale mogelijkheden terug te leiden zijn naar een 0 of een 1: een bit. Daarnaast zie je in de wereldbol 3 christelijke symbolen verwerkt: een kruis als symbool voor geloof, een anker als symbool voor hoop en een hart als symbool voor liefde. Dit is gebaseerd op 1 Korinthe 13:13.

Onze diensten

E-learning

We hebben een prachtig e-learning centrum waar je razendsnel en eenvoudig online cursussen kunt volgen over Bijbelse onderwerpen. Gewoon op je laptop of telefoon.

E-books

Je kunt bij ons heel voordelig christelijke boeken lezen op jouw eigen e-reader. Leen boeken van bekende christelijke schrijvers. Voor de prijs van een kop koffie.

Groepen

In onze community ben je welkom om je vragen te stellen, te reageren en vooral te leren van elkaar. Start een privé groep met mensen die je kent of sluit je aan bij een openbare groep. Ideaal met de app!