Ontdek het meeslepende verhaal van 'De vrouwe van Almarick': Een historisch e-book vol avontuur!

Ontdek het meeslepende verhaal van 'De vrouwe van Almarick': Een historisch e-book vol avontuur!

Op zeer jonge leeftijd trouwt Gwendalyn van Ravensworth met de Schotse prins Almarick MacMalcolm. Wanneer de prins gehoor geeft aan de oproep van de paus om het Heilige Land van de Saracenen te verlossen, laat hij Gwendalyn in Engeland achter. Hoopvol wacht ze op de terugkomst van haar man.

Pas na jaren keren de eerste strijders naar het Britse eiland terug. Onder hen ridder Ribald de Mowbray. Deze man heeft zijn zinnen op Gwendalyn gezet. Wanneer haar vader ziek wordt, laat Gwendalyns broer het huwelijk met de vermiste prins nietig verklaren. Uit vrees voor De Mowbray vlucht ze naar Schotland. Daar vindt ze uiteindelijk bescherming bij heer Aayden MacDuncan, erfgenaam van het Huis van Craig. Een man die niet ongeschonden van de Heilige Strijd is teruggekeerd. Is Gwendalyn hier veilig of loert er een nog groter gevaar?

De vrouwe van Almarick is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in de roerige tijd rondom de eerste kruistocht. Een tijd waarin geloof en bijgeloof een grote rol spelen in het leven van alledag.

Marijke van Dijk: Een Schrijfster met Passie voor Geschiedenis en Geloof

Marijke van Dijk is de getalenteerde auteur achter het boek "De vrouwe van Almarick". Ze heeft een diepe passie voor zowel geschiedenis als geloof, en ze combineert deze twee elementen in haar werk. Van Dijk ziet het schrijven als een manier om haar talenten in te zetten voor Gods koninkrijk. Hoewel ze de nodige hindernissen heeft moeten overwinnen om haar boeken te schrijven, is ze erin geslaagd om meeslepende verhalen te creëren die de lezers raken.

Naast het schrijven geeft Marijke van Dijk ook lezingen over diverse onderwerpen die haar nauw aan het hart liggen, zoals angst, vergeving, van Pesach tot Pasen en beschouwingen over de eindtijd. Ze deelt graag haar inzichten tijdens vrouwenochtenden en koffiekringen, waar ze inspirerende gesprekken voert met haar publiek.

Reviews: Een Meeslepend Verhaal vol Verrassingen

Review 1 - B.A. de Hoop - 15 juli 2020

"Een verrassend goede roman over de eerste kruistocht. De schrijfstijl is pakkend en vlot waardoor je het boek niet weglegt maar juist door wilt lezen. Het verhaal wisselt tussen dat wat Gwendalyn meemaakt en wat de ridders tijdens de eerste kruistocht meemaakten. Dit geeft een fijne afwisseling in het verhaal. En dan op het eind nog een verrassende ontknoping waardoor ik het boek met een zucht dichtsloeg."

Review 2 - 22 juli 2019

"Zeer mooi, spannend en levensecht. Heb deze dikke roman vrij snel uit gelezen wat een groot compliment is voor een niet alledaagse lezer, een spannend verhaal en zeer mooi geschreven! Je leest terug dat de schrijfster zich erg heeft verdiept in de geschiedenis. Het verhaal pakte mij in het begin vooral heel erg en ook aan het einde kon ik 'm niet meer wegleggen, de ontknoping vond ik fantastisch en verrassend."

Review 3 - 13 mei 2019

"Mooi verhaal over kruistochten en romantiek in Schotland. Ik heb genoten van de uitvoering van het boek en vooral van het verhaal. Bijzonder is dat het geen moment saai wordt maar dat je steeds nieuwsgieriger wordt naar het verhaal van Aayden, waarom verbergt hij zijn gezicht? Wat is er met Almarick, de man van Fardau gebeurd? Je krijgt van Marijke steeds een stukje geschiedenis overgoten met een mooi gedetailleerd verhaal en afgewisseld met de persoonlijke belevenissen van de mannen die de strijd aangaan. Met op het eind een complete plottwist die niemand verwacht had. Hoe mooi kan het zijn?"

Lees het Meeslepende E-book "De vrouwe van Almarick" Nu!

Wil je zelf meegenomen worden in dit meeslepende verhaal vol historische avonturen en verrassende wendingen? Leen dan nu het e-book "De vrouwe van Almarick" van Marijke van Dijk en beleef het zelf op je e-reader. Het boek neemt je mee naar de roerige tijd rondom de eerste kruistocht, waar geloof en bijgeloof een grote rol spelen. Laat je betoveren door dit prachtige verhaal en ontdek de wereld van Gwendalyn en Almarick.

Leen het e-book "De vrouwe van Almarick" hier.

Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen