Ontdek 'Belofte van Licht', het hartverwarmende vervolg op 'Verborgen Bloesem' van Jolanda de Faria
14 april 2023 

Ontdek 'Belofte van Licht', het hartverwarmende vervolg op 'Verborgen Bloesem' van Jolanda de Faria

Na haar succesvolle debuut 'Verborgen Bloesem' komt Jolanda de Faria met een prachtig vervolg: 'Belofte van Licht'. In deze meeslepende roman wordt het verhaal van Emma en haar zoektocht naar liefde en zelfontplooiing verteld. Ga met ons mee op deze emotionele reis en ontdek waarom 'Belofte van Licht' een must-read is voor liefhebbers van romantische fictie.

Het verhaal achter 'Belofte van Licht'

Emma, een eenzame jonge vrouw, erft het woonhuis en de aangrenzende winkel van haar tante in Westhoeck. Ondanks de tegenstand van haar tweelingzus en ouders, besluit ze het huis te betrekken en zelf te verbouwen. Met een stoutmoedig plan om in haar levensonderhoud te voorzien, schakelt ze de hulp in van Renze Donkersloot en ontmoet ze Philip van Zuylenveld.

De aantrekkingskracht tussen Emma en Philip groeit gestaag, maar ze hebben beiden een verleden waar ze mee worstelen. Kan hun liefde standhouden en zullen ze erin slagen om hun verleden achter zich te laten?

Maak kennis met de getalenteerde auteur Jolanda de Faria

Geboren in Delft in 1966, is Jolanda de Faria een getrouwde moeder van twee dochters en woonachtig in Middelharnis. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het basisonderwijs op Goeree-Overflakkee. Naast schrijven heeft Jolanda een passie voor muziek, toneel, tekenen en schilderen, en geeft ze pianoles. Haar creatieve veelzijdigheid komt prachtig tot uiting in haar schrijfwerk, wat te zien is in zowel 'Verborgen Bloesem' als 'Belofte van Licht'.

Waarom 'Belofte van Licht' op je leeslijst moet staan

'Belofte van Licht' is een meeslepend verhaal over liefde, zelfontdekking en het overwinnen van obstakels. De complexe personages en de levendige beschrijvingen van Jolanda de Faria zorgen ervoor dat je als lezer volledig wordt meegevoerd in de wereld van Emma en Philip. Dit boek is perfect voor diegenen die genieten van een romantisch verhaal met diepgang en karakterontwikkeling.

Laat je betoveren door 'Belofte van Licht' en volg Emma's reis naar liefde en zelfontdekking. Download nu het e-book en ontdek waarom zoveel lezers al gegrepen zijn door het prachtige vervolg op 'Verborgen Bloesem'. Leen nu 'Belofte van Licht' voor je e-reader.Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen