Wil je meer leren over het geloof?

Gratis samenvatting

De Bijbel in 1 dag lezen?

In dit ebook lees je in minder dan vijf uur over de belangrijkste gebeurtenissen in de Bijbel. In begrijpelijke taal wordt vertelt waar elk bijbelboek over gaat en wat je ervan kunt leren. 


Wacht niet langer. Ga mee met schrijver Jan Heijnen op avontuur door Gods Woord en ontdek Zijn plan voor de wereld en voor jou.

Gratis

Bijbelse tijdslijn

De complete afstamming van Adam tot Jozef wordt op deze kaart gepresenteerd. Met geboortes en overlijdens duidelijk weergegeven, is het gemakkelijk om precies te zien hoeveel generaties er op hetzelfde moment in leven waren. De kaart is in het Engels opgemaakt.

Gratis

Creationisme versus evolutie

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Waar ga ik heen als ik sterf? Dit zijn de vier grote vragen die de mens in het leven probeert te beantwoorden.


Deze kaart geeft duidelijk de verschillen weer tussen de twee wereldbeelden: het creationistische beeld van 6000 jaar en het evolutionistische beeld van 20 miljard jaar. De kaart is opgemaakt in het Engels.

Gratis

Argumenten voor een jonge wereld

In dit ebook staan 12 natuurlijke verschijnselen die botsen met de veronderstelling van de evolutietheorie dat de aarde miljarden jaren oud zou zijn.