Gevaarlijke Vondst: Een Spannend Avontuur in Israël

Gevaarlijke Vondst: Een Spannend Avontuur in Israël

Ga samen met Roos, Lisa en Kenzo op zoek naar een raadselachtige steen die hen in gevaar brengt. Een meeslepend e-book geschreven door Lisette van de Heg, gebaseerd op de populaire tv-serie "De Diamant."

Beschrijving van het e-book

Roos is de kleindochter van een edelsteendeskundige opa. Als haar opa's vriendin, archeoloog Jennifer, een raadselachtige steen in Israël ontdekt, vraagt ze opa om hulp. Roos krijgt de kans om mee te gaan naar Jeruzalem, waar ze al snel merken dat de steen gestolen is en de politie geheimzinnig doet. Samen met haar vrienden Lisa en Kenzo begint Roos een avontuurlijke zoektocht naar de bijzondere vondst. Zou de steen de sleutel kunnen zijn om met de God van de Bijbel te communiceren? Terwijl de situatie steeds gevaarlijker wordt, raken de kinderen en opa verwikkeld in een spannende en onvoorspelbare situatie!

Als je bekend bent met de tv-serie "De Diamant" die wordt uitgezonden door Family7, zul je Roos, Lisa, Kenzo, opa en Jennifer zeker herkennen. In dit e-book ga je samen met hen op een meeslepend avontuur in Israël.

Beschrijving van de auteur

Lisette van de Heg (1966) is een gepassioneerde tekstschrijver die gelooft in de kracht van verhalen. Haar liefde voor lezen begon al op jonge leeftijd en leidde tot een passie voor het bedenken van verhalen. Met haar debuutroman won ze direct de prijs voor het beste christelijke boek. Sindsdien heeft ze meerdere werken op haar naam staan, waaronder een prentenboek en een verhalenbundel. Haar nieuwste creatie is het spannende jeugdboek gebaseerd op de populaire tv-serie "De Diamant."

Reviews

Een leuk en spannend boek dat zeker in de smaak zal vallen bij kinderen door het gebruik van eigentijdse taal, zoals app-contact met vrienden. Roos, Lisa en Kenzo gaan op onderzoek uit nadat opa verdwenen is (het heeft met de steen te maken) en doen een geweldige ontdekking. Het enige wat nog verbeterd zou kunnen worden, is het kaft van het boek. Een kleurrijkere omslag met grotere letters zou het voor sommige kinderen nog aantrekkelijker maken. Het zou jammer zijn als ze het boek laten liggen om die redenen!

Een avontuurlijk, spannend en verrassend boek voor kinderen van ongeveer 11 jaar. Het houdt de aandacht vast tot aan het einde en is makkelijk te lezen. Een boeiend verhaal dat je meeneemt op een reis vol avontuur. Een aanrader voor jonge lezers die van spanning houden!

Afsluiting

Wil je dit meeslepende avontuur zelf ontdekken? Klik dan hier om het e-book "Gevaarlijke Vondst" van Lisette van de Heg te lenen voor je e-reader!

Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen