Eva: Een Ontroerend Verhaal van Hoop en Overwinning

Eva: Een Ontroerend Verhaal van Hoop en Overwinning

Ontdek het aangrijpende en hoopvolle levensverhaal van Eva in "Eva" door Eva Seesing. Een reis van duisternis naar licht, vol hoop en kracht.

Beschrijving van het boek

In het aangrijpende e-book "Eva" neemt Eva Seesing ons mee in het leven van Eva, een meisje dat als nakomertje wordt geboren in het boerengezin Seesing. Helaas voelt Eva zich ongewenst en wordt ze geconfronteerd met constante afwijzing in haar opgroeien. De eenzaamheid, ziekelijkheid en het misbruik waarmee ze te maken krijgt, drukken een zware stempel op haar leven. Desondanks weet ze zich los te maken van het verstikkende milieu door te gaan studeren.

Haar traumatische verleden blijft echter als een boemerang terugkomen. Na een mislukt huwelijk belandt Eva in een diepe put en raakt ze verslaafd aan alcohol. Maar net wanneer ze denkt dat haar leven uitzichtloos is, grijpt een wonderbaarlijke redding vanuit de hemel in. Eva begint aan een reis met God, ontmoet bijzondere mensen en leert steeds beter om Zijn stem te verstaan. Ze beseft dat God een speciaal doel voor haar heeft en ze moet Hem volgen om haar bestemming te bereiken.

In dit indrukwekkende e-book ontdekken we hoe de duisternis Eva's leven moeilijk maakt, maar bovenal hoe het licht haar beschermt en haar helpt te overwinnen.

Beschrijving van de auteur

Eva Seesing, een 62-jarige vrouw, staat aan het roer van dit inspirerende e-book. Ze is een moeder van twee volwassen kinderen en leeft als vrijgezel. Eva is gepassioneerd over haar werk als ervaringsdeskundige in de verslavingszorg, waar ze anderen helpt op hun weg naar herstel. Naast haar werk is Eva creatief actief op verschillende gebieden. Ze schrijft, tekent en handwerkt graag. Op zonnige dagen vind je haar vaak op het strand, waar ze intens kan genieten van de zee. Maar bovenal heeft Eva op een bijzondere manier God leren kennen, iets waar ze elke seconde van haar leven dankbaar voor is.

Reviews

Review 1 10/12/2020 Christelijk boek "Ik vond dit boek heftig om te lezen, maar het weerspiegelt wel de realiteit die tot op de dag van vandaag voortduurt. Wat me vooral aansprak, is hoe het boek het contrast tussen licht en duisternis benadrukt en het belang van Jezus als onze overwinnaar."

Review 2 09/01/2020 Aangrijpend levensverhaal "Dit is een van de meest aangrijpende levensverhalen die ik ooit heb gelezen. Het verhaal blijft je bij, het heeft me diep geraakt."

In "Eva" door Eva Seesing ontvouwt zich een meeslepend verhaal van persoonlijke groei, geloof en de kracht van het licht

Afsluiting

Wil je meer weten over het aangrijpende levensverhaal van Eva? Bezoek dan onze webshop en leen het e-book "Eva" geschreven door Eva Seesing voor jouw e-reader. Laat je inspireren door Eva's reis van duisternis naar licht en ontdek de kracht van hoop en overwinning. Klik nu door en begin aan deze bijzondere leeservaring!


Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen