Een Vrouw uit één Stuk: Het Wonderlijke Verhaal van Genezing en Bevrijding

Een Vrouw uit één Stuk: Het Wonderlijke Verhaal van Genezing en Bevrijding

Ontdek het inspirerende en indrukwekkende verhaal van "Een vrouw uit één stuk" door Margreeth Mooibroek. Een boek dat je meeneemt op een reis van genezing, bevrijding en diepe innerlijke heling. Laat je raken door dit krachtige verhaal.

Beschrijving van het boek

In "Een vrouw uit één stuk" deelt Margreeth Mooibroek haar persoonlijke verhaal van genezing door God van DIS (meervoudige persoonlijkheid). Na jaren van therapieën en medicijnen ontdekt ze op wonderbaarlijke wijze een weg van bevrijding en heling, begeleid door Jezus. Dit boek biedt bemoediging en wijst de lezer de weg naar totale genezing en innerlijke heling. Het toont aan dat wat onmogelijk lijkt voor de wereld, mogelijk is door Hem.

Beschrijving van de auteur

Margreeth Mooibroek, een gepassioneerde volgeling van Jezus, deelt haar leven en wil anderen helpen. Haar diepe intimiteit met God is de basis voor haar schrijven. In haar nieuwe boek brengt ze haar passie voor God en zijn helende aanwezigheid tot uiting. Ze verlangt ernaar om mensen die gebroken en gebonden zijn, in contact te brengen met Jezus en hen te zien herstellen in Gods aanwezigheid.

Reviews

Het ultieme bewijs dat DIS te genezen is!

'Een vrouw uit één stuk' is een boek dat een diepe snaar raakt en tegelijkertijd de pijn van 'te mooi om waar te zijn' aanraakt. Margreeth neemt je op meedogenloos eerlijke wijze mee in haar levensverhaal, vanaf het dieptepunt van 'alles geprobeerd en nog steeds gefragmenteerd' naar de gedroomde Himalaya-piek van innerlijke heelheid. Stap in op halte 'Schervenhoop' en laat je samen met een lotgenoot door Jezus leiden naar de Rots die jou alleen te hoog zou zijn (Psalm 61:3b)! Dit boek biedt hoop en bemoediging voor mensen met DIS en hun dierbaren, en is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Gods liefdevolle weg van genezing voor de gebrokenen van hart.

Heel mooi boek, pakkend waargebeurde verhalen, een aanrader! 

Ik heb dit boek met plezier gelezen. Het is een prachtig werk vol aangrijpende, waargebeurde verhalen. Een absolute aanrader!

Inspirerend en indrukwekkend

"Een vrouw uit één stuk" is een bijzonder boek dat laat zien dat God nog steeds in het leven van mensen werkt. Het verhaal heeft me zowel geïnspireerd als diep geraakt. Ik heb passages met een zware brok in mijn keel gelezen, terwijl de totale verlatenheid, verwardheid en verdriet me tegemoet schreeuwden. Maar tegelijkertijd was ik verwonderd en blij verrast door wat de Here Jezus kan doen in het leven van een mens, op een nuchtere, rustige, verlossende en bevrijdende manier. De namen van de verschillende personen van Margreeth (de alters) zijn treffend en passen perfect bij de manier waarop Jezus is. Het is een geweldig teken van hoop, zelfs in zo'n situatie. Ik heb diep respect voor Margreeth, die de moed had om dit met de lezer te delen. Ook wil ik haar man en gezin prijzen voor hun volharding. Alle eer aan Hem, onze Verlosser en Heer van ons leven.

Afsluiting

Als je op zoek bent naar hoop, genezing en bevrijding, dan is "Een vrouw uit één stuk" een essentieel boek om te lezen. Klik hier om het e-book te lenen voor je e-reader en ontdek hoe de helende aanwezigheid van Jezus levens kan veranderen.

Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen