Dit is Jezus: Ontdek de Wonderen en Woorden van de Meester in het E-book van Jeroen Dorstijn

Dit is Jezus: Ontdek de Wonderen en Woorden van de Meester in het E-book van Jeroen Dorstijn

Ben je op zoek naar een inspirerend boek dat je meeneemt in de wonderen en woorden van Jezus? Dan ben je aan het juiste adres! In dit artikel zullen we je een uitgebreid overzicht geven van dit boeiende e-book. We zullen ingaan op de inhoud van het boek, meer vertellen over de auteur, en enkele reviews delen die je een goed beeld geven van wat je kunt verwachten. Laat je verrassen door de diepe inzichten en de verwondering die dit boek teweegbrengt. Aan het einde van deze blog nodigen we je uit om door te klikken naar de webshop waar je het e-book kunt lenen voor je e-reader.

Beschrijving van het boek

In "Dit is Jezus" neemt Jeroen Dorstijn je mee in de wonderen en woorden van Jezus. Dit boek richt zich op de zeven 'Ik Ben'-uitspraken van Jezus in het Johannesevangelie en de zeven wonderen die in dit Bijbelboek worden beschreven. Door de verbinding te leggen tussen Jezus' woorden en wonderen, helpt Jeroen je om Jezus beter te leren kennen en steeds dieper te beseffen hoe schitterend Hij is. Terwijl je leest, zul je verwondering, bewondering en soms zelfs vragen ervaren. Maar aan het einde van ieder hoofdstuk zul je meer onder de indruk zijn van wie Jezus is. Bovendien wacht er na de zeven uitspraken en zeven wonderen nog een achtste 'Ik Ben', een achtste wonder... Ben je nieuwsgierig naar het hart van Jezus? Laat je dan inspireren door wat 'Ik Ben' te zeggen heeft!

Beschrijving van de auteur

Jeroen Dorstijn is samen met zijn vrouw Petra voorganger en oprichter van GODcentre Gouda, een jonge en snelgroeiende gemeente. Jeroen is een veelgevraagde spreker in kerken, organisaties en op jongerenevenementen. Zijn passie voor Jezus proef je in de manier waarop hij spreekt en schrijft. Naast zijn online activiteiten, waaronder bij New Faith Network, is "Dit is Jezus" zijn debuutboek. Het is geboren uit zijn verlangen om mensen dichter bij het hart van Jezus te brengen.

Reviews

Ontzettend mooi boek!

Dit is echt een ontzettend mooi boek. Het raakte me zo diep dat ik het niet snel wilde lezen, en in sommige gevallen ook niet kon, vanwege de emotionele impact. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit boek zeker meerdere keren zal herlezen, omdat ik geloof dat ik telkens nieuwe dingen over Jezus zal ontdekken.

- Esmée Venema

Dit is Jezus!

De schrijver verbindt op prachtige wijze de zeven 'Ik Ben'-uitspraken en de zeven wonderen van Jezus uit het Johannesevangelie. Het boek is prettig geschreven en brengt Jezus' woorden en wonderen dicht bij je eigen leven.

- Anoniem

Verwonderend boek

Ik dacht dat ik Jezus al behoorlijk goed kende, maar dit boek heeft mij opnieuw in verwondering gebracht. Jezus is werkelijk nog veel geweldiger dan ik al wist! Het is geweldig hoe Jeroen verbindingen legt, persoonlijke verhalen deelt die zo herkenbaar zijn en eerlijke vragen stelt die je helpen je denken te vernieuwen. Kortom, absoluut een aanrader!

- Danielle Rebel

Afsluiting

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hart van Jezus en wil je graag meer ontdekken? Dan nodig ik je uit om dit prachtige e-book "Dit is Jezus" te lezen. Het is een ontroerend boek vol verwondering, geschreven door Jeroen Dorstijn. Leen het e-book nu voor je e-reader en laat je inspireren door de wonderen en woorden van Jezus. Klik hier om naar de webshop te gaan en het boek te lenen. Veel leesplezier en laat je raken door de grootsheid van Jezus!

Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen