Dichterbij: Een Bemoedigend Gedichtendagboek voor Dagelijkse Inspiratie

Dichterbij: Een Bemoedigend Gedichtendagboek voor Dagelijkse Inspiratie

Ben je op zoek naar een inspirerend gedichtendagboek dat je elke dag dichter bij God brengt? Dan is 'Dichterbij' van Jacomien Bouwman het perfecte e-book voor jou. In dit artikel zullen we het boek in detail bespreken, inclusief een beschrijving van het boek zelf, informatie over de auteur en een paar reviews van lezers. Ontdek hoe dit boek je kan helpen om meer voldoening en rust te vinden in je dagelijkse leven.

Beschrijving van het boek 

'Dichterbij': 'Dichterbij' is een gedichtendagboek dat je elke dag een stapje dichter bij de Vader brengt. Gedurende een heel jaar neemt Jacomien Bouwman je mee op een reis door de Bijbel met haar verfrissende gedichten en overdenkingen. Dit dagboek biedt een moment van bezinning, een kans om even stil te staan in de drukte van het leven. De woorden van Bouwman laten je nadenken en moedigen je aan om vol te houden. Ze hoopt dat deze woorden je hart en gedachten zullen vullen met Gods liefde, je handen en voeten met Zijn kracht, je ziel met Zijn vrede en je tijd met Zijn rust. Met 'Dichterbij' kun je een plek bereiken waar God dichterbij is dan ooit tevoren.

Dit boek is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook een prachtig cadeau voor anderen. Het biedt een unieke manier om iemand te bemoedigen en te laten zien dat je om hen geeft. Met 'Dichterbij' geef je een geschenk dat langdurige inspiratie en spirituele groei biedt.

Beschrijving van de auteur

Jacomien Bouwman: Jacomien Bouwman, de auteur van 'Dichterbij', is een getrouwde moeder van vijf kinderen. Ze heeft een passie voor schrijven en werkt als projectleider voor kinderen in De Stadskerk in Groningen. In haar vrije tijd geniet ze van lezen en hardlopen. Bouwman heeft een diep verlangen om anderen te bemoedigen door middel van haar dagboek."

Afsluiting

'Dichterbij' is een prachtig gedichtendagboek dat je dagelijks zal inspireren en bemoedigen. Als je verlangt naar een diepere relatie met God en een moment van bezinning in je drukke leven, dan is dit e-book een must-read. Je kunt 'Dichterbij' lenen voor je e-reader door naar onze webshop te gaan. Laat je hart en geest vullen met Gods liefde en rust terwijl je de reis maakt naar een plek waar Hij dichterbij is dan ooit tevoren.

Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen