De Openbaring van Zacharia - Een Diepgaande Bijbelstudie

De Openbaring van Zacharia - Een Diepgaande Bijbelstudie

In deze blog richten we ons op een e-book review van 'De Openbaring van Zacharia', geschreven door Peter Scheele. We zullen de inhoud van het boek bespreken, de auteur introduceren en enkele reviews doornemen. Hiermee krijg je waardevolle inzichten in de rijkdom van dit boek en word je uitgenodigd om verder te ontdekken.

Overzicht van het e-Book 'De Openbaring van Zacharia'

Het boek 'De Openbaring van Zacharia' biedt een diepgaande Bijbelstudie die de lezers meeneemt op een ontdekkingsreis door het boek Zacharia. Veel christenen zijn zich bewust van de beeldspraak in het boek Openbaring, maar weten vaak niet dat deze beelden rechtstreeks afkomstig zijn uit het boek Zacharia. Zo worden bijvoorbeeld de vier paarden uit Openbaring 6 al beschreven in Zacharia 6, en zijn de twee olijfbomen en twee kandelaren uit Openbaring 11 ontleend aan Zacharia 4. Het boek Zacharia richt zich op de Messias en de tijd van Jezus' eerste komst, terwijl Openbaring vooruitkijkt naar Jezus' tweede komst op aarde.

Beschrijving van het boek

In 'De Openbaring van Zacharia' onthult Peter Scheele de verbanden en profetieën die vaak over het hoofd worden gezien. Dit diepgaande maar toegankelijk geschreven e-book biedt inzicht in de nieuwe periode die aanbreekt voor de terugkerende Joodse ballingen uit Babel, de komst van de Messias en zelfs gebeurtenissen uit het boek Handelingen. Een goed begrip van Zacharia helpt niet alleen bij het begrijpen van het boek Openbaring, maar ook bij het verdiepen van onze kennis over de eindtijd en de Bijbel als geheel. Peter Scheele biedt gedetailleerde duiding van elk vers en woord, waardoor alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

"'Een goed begrip van Zacharia helpt om het boek Openbaring en daarmee ook onze eigen eindtijd beter te begrijpen. In dit boek wordt elk vers en soms zelfs elk woord geduid. Alles valt op z'n plek. Het zal je daarom ook helpen om de rest van de Bijbel beter te begrijpen.'" - Peter Scheele

Achtergrond van de auteur

De auteur van 'De Openbaring van Zacharia', Peter Scheele, heeft een rijke ervaring op het gebied van geloofscommunicatie. Hij heeft zeven jaar lang als programmamaker gewerkt bij de EO, waar hij op creatieve wijze met mensen sprak over het geloof. Zijn benadering varieerde van het bouwen van een ark op het strand van Scheveningen als 'Noach 2.0' tot het uitdelen van geld als de 'rijke jongeling' op een kameel. Naast dit boek heeft Peter Scheele ook andere boeken geschreven, zoals 'Degeneratie: het einde van de evolutietheorie', 'Visserslatijn' en 'Leverworst, communicatie en beren'. Bovendien was hij medeoprichter van de online cursus 'Waarom Jezus?' en heeft hij jarenlang e-coaches getraind voor internationale cursussen.

Review van het e-book

"Een rakend boek"

Van een vriend kreeg ik je boek 'Openbaring van Zacharia'. Wat een boek. Het raakt me 200%. Zo veel openbaring. Meer en meer honger naar Gods grotere plan. Thnx en super bedankt voor het schrijven door Zijn Geest. Groet Gert

"Verbazend boek"

Ik ga dit nieuwe boek zeker weer met verbazing en vreugde lezen. Dank je wel Peter voor het schrijven en Scholten voor jullie uitgeven er van. Helemaal klasse.

Conclusie

In 'De Openbaring van Zacharia' ontvouwt Peter Scheele op boeiende wijze de diepten van het boek Zacharia en de verbindingen met het boek Openbaring. Dit e-book biedt de lezers de mogelijkheid om een beter begrip te krijgen van de profetieën en de eindtijd. Ben je geïntrigeerd door de beschreven inhoud en wil je meer ontdekken? Klik dan op deze link om toegang te krijgen tot het e-book en verrijk je kennis van de Bijbel.

Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen