Bereid je voor op het Heilig Avondmaal met het inspirerende 'Dagboek bij brood en wijn'
07 april 2023 

Bereid je voor op het Heilig Avondmaal met het inspirerende 'Dagboek bij brood en wijn'

Heb je ooit vragen gehad over het Heilig Avondmaal en hoe je je erop kunt voorbereiden? Het boek 'Dagboek bij brood en wijn' van Edwin Jonkers is een uitstekende bron om je te begeleiden tijdens deze belangrijke periode in je christelijke leven.

Een dagboek voor voorbereiding en dankzegging

Beschrijving van het boek: 'Dagboek bij brood en wijn' is een praktische gids die je kunt gebruiken tijdens de week van voorbereiding op het Avondmaal en de week na de viering ervan. Het boek bevat samenvattingen van tweeënzestig preken die betrekking hebben op de Avondmaalsviering. Ze vormen een leidraad om je op het goede spoor te zetten bij de voorbereiding op, viering van, en dankzegging voor het Heilig Avondmaal.

Over de auteur: Edwin Jonkers

Edwin Jonkers is geboren in 1971 en woont in Bodegraven met zijn vrouw Wilma en hun vier kinderen. Hij is wijkouderling en preekbeurtenregelaar in de hervormde gemeente van Bodegraven-Nieuwerbrug. Zijn passie voor het uitschrijven van preken, zijn gedrevenheid als preekbeurtenregelaar, en zijn enorme verzameling aan preken in mp3-formaat leidden tot het ontstaan van het 'Dagboek bij brood en wijn'.

Een uitnodiging om na te denken over het bevel van Christus

Het boek daagt je uit om op een veelzijdige manier na te denken over de vraag: wat doe ik met het bevel van Christus ‘Doe dit tot Mijn gedachtenis’? Of je nu twijfelt of het Avondmaal wel voor jou bedoeld is, of je je afvraagt hoe je je erop moet voorbereiden, of je zoekt naar een manier om dankbaarheid te uiten na de viering, dit dagboek zal je helpen om je geloofsleven te verdiepen en je relatie met Christus te versterken.

Download het e-book voor je e-reader vandaag nog

Klaar om je voor te bereiden op het Heilig Avondmaal en je geloof te verdiepen? Klik hier om door te gaan naar onze webshop en download het e-book 'Dagboek bij brood en wijn' voor je e-reader. Maak van deze inspirerende gids een vast onderdeel van je geestelijke groei en vier het Avondmaal met een vernieuwd begrip en dankbaarheid.


Over de schrijver
Lucel is de oprichter van Geloof-Digitaal. Regelmatig schrijf hij nieuwe artikelen waarmee hij een brug wil slaan tussen het christelijk geloof en digitale technologie.
Reactie plaatsen